Skaffa en ny jacka till våren

, , Comments Off on Skaffa en ny jacka till våren

Om du längtar till våren redan nu kanske planering inför inhandling av årets vårjacka är på sin plats? För att få lite inspiration och ta del av årets utbud kan du klicka dig vidare här. Vårjackor har en kort livstid, speciellt på vår breddgrad. Oftast börjar våren och vips så är det sommar. Att planera klädinköp för en ny årstid gör att du får upp förväntningarna och kan möta den och känna dig både redo och snyggare.

Vilken jacka ska jag välja?

Det finns ett stort utbud av jackor att välja mellan och en mängd olika stilar. Men det du kan fundera på är om du vill ha en sportig och funktionell modell, en finare klassisk modell eller en trendig som håller en säsong? En funktionell jacka som både är vårfin) och stilren är perfekt och kan användas i flera säsonger. Eller så väljer du den trendiga jackan och har den en säsong men ser fabulös ut hela våren.

Tänka på miljön

Ett annat alternativ till att handla en helt ny jacka kan vara att byta kläder med en vän, gå till en gratisbutik eller gå till en secondhandbutik och inhandla din jacka. Då är du även klimatsmart! Oavsett om jackan inte är nu från butiken så är den ju ny för dig.