Fina kläder för de yngre i familjen

, , Comments Off on Fina kläder för de yngre i familjen

Alla har vi nog varit med om barn som av olika anledningar vägrar klä på sig innan det är dags att gå till förskola eller skola. När det händer kan en från början lugn och skön morgon snabbt förvandlas till en stressig situation. Risken är stor för att det resulterar i en dålig start på dagen, både för dig och ditt barn. Som tur är finns det knep att ta till för att göra påklädningen enklare.

Kul att klä upp sig för fest

Även om det ibland kan vara svårt att få på barnen sina vardagskläder, så brukar det vara enklare att klä på dem inför fester och högtider. Precis som vi vuxna gillar barn ofta att klä upp sig inför fest och känna sig fina. Valmöjligheterna är dessutom många. Nu för tiden är utbudet stort av fina barnklänningar, barnkostymer och accessoarer. Ta en titt här.

Gäller festens klädkod även för barn?

För oss vuxna kan det ibland vara en utmaning att hålla reda på vilka klädkoder som gäller i olika sammanhang och vad de betyder. Klädkoderna gäller däremot inte för barn. Det innebär att det finns mycket mer frihet och utrymme för att välja färg och form på barnens finkläder. Låt fantasin och inspirationen flöda!