Skaffa bra bas för din makeup

, , Comments Off on Skaffa bra bas för din makeup

Under perioder av året så är det mycket torrare och vår hud behöver mer omsorg då än annars. Vintern är den årstiden då det är som torrast och det kan vara lite knepigt att applicera sin foundation på den torra huden. Det kan också vara svårt att veta hur man bäst använder de redskap och hjälpmedel som finns. Här får du några tips.

Framförallt så gäller det att köpa på sig en basmakeup som känns bra för dig. Du hittar allt hos billigtmakeup.se. Köp hem bra makeup som du använder dig av och se till att alltid starta med en ren hud som är återfuktad. Det gör absolut inget om du använder flera lager av ansiktsvatten,ett serum av något slag. Dagkräm och fuktmist är också något som du gärna kan använda dig av. All förberedelser är bra för det som kommer att bli slutresultatet. Något som kan göra underverk är att använda sig av en primer. Denna gör att din makeup får ett fantastiskt bra fäste och ger din hud den lyster du är ute efter.

Se till så att du köpt hem foundation efter den hudton som du har. Det finns de som gör att du får en naturlig finish men också de som är mer täckande om du har fläckar och rodnader som du vill dölja. Använd gärna bra verktyg då du applicerar ditt smink. Du kan med fördel använda fingrarna då du lägger din foundation. Ett av de bättre redskapen som vi sett är en så kallad beautyblender som en liten svamp i droppform som lägger din foundation på ett jämt sätt. När din grund är lagd så kan finliret börja. Vi hoppas att du fått en grundläggande information och att du kan på ett enkelt sätt lägga en basmakeup.