Vilket mode följer du?

, , Comments Off on Vilket mode följer du?

Alla har vi olika tycke och smak när det kommer till mode och kläder. Vilket mode följer du? Du kanske är din egen och inte alls bryr dig så mycket om det allra senaste. Du köper de plagg som du tycker om och som du trivs med. Andra kanske följer ett mode slaviskt och skulle aldrig tänka sig att ta på sig något annat än det mode som gäller just nu.

Huvudsaken är att man trivs med det mode som man anammar och använder sig av. Vissa kanske väljer att visa vilket intresse man har via de kläder som man använder. Andra följer de strömmar som är inom modebranschen. Vissa tycker att man inte kan gå klädd hur som helst utan man bör hålla en viss klass på det man tar på sig. Många gånger så är det tillfället som avgör hur man klär sig. Är det fest så blir det naturligt att man klär upp sig lite extra.

Vardagskläder är kanske inte alltid de hippaste utan det fungerar med mjukisbyxor och en t-shirt. Om man inte ska träffa någon så spelar det inte så stor roll vad man har på sig. Så fort man ska ge sig ut och eventuellt träffa på andra så vill man i alla fall klä sig något så när hyfsat. Man tar inte mjukisbyxorna utan på med något annat passande. Modet ser kanske lite annorlunda ut från landsbygd och storstad. Huvudsaken är att man trivs med det mode man använder.