Strumpbyxor eller bara ben?

, , Comments Off on Strumpbyxor eller bara ben?

Detta är ett väldigt omdiskuterat ämne och det finns egentligen inget rätt svar. Det beror helt enkelt på resten av din outfit, om du trivs i strumpbyxor och vilka sorter du väljer. Har du exempelvis skor där man kan se dina tår så ska du inte ha strumpbyxor eller så köper du ett par utan tåförstärkare. Det är aldrig snyggt när man kan se tåförstärkare.

Hur väljer man rätt?

Det finns många olika sorter i alla olika storlekar, färger och med olika mönster. Det finns även de som hjälper att hålla in magen eller rumpan. Gravida kvinnor kan också ha de som är anpassade till den växande magen. Det viktigaste är att du väljer rätt storlek. Tänk på att det finns både glimrande och matta strumpbyxor. Det finns mängder med strumpbyxor online.

När måste man ha strumpbyxor?

Det finns en oskriven regel att de alltid ska bäras om man har kjol, skjorta och kavaj. De är en del av outfiten och det är för att du ser mer välvårdad ut med strumpbyxor på. Förr i tiden var det alltid svarta som gällde på kontor, så är det inte längre. Många har hudfärgade och det finns även helt genomskinliga strumpbyxor. Det viktigaste är att du känner dig bekväm.