Att bli rankad efter sin look – hur vill du bli registrerad?

, , Comments Off on Att bli rankad efter sin look – hur vill du bli registrerad?

Likväl som vi alla kan ha en Bad hair day kan vi även ha en Bad dress day. Oftast får dessa dagar ta plats utan att något ödesdigert uppstår. Ibland är det av yttersta vikt att ge ett gott intryck medan det många gånger inte spelar någon roll vad du har på dig, hur du ser ut.

Ska man bry sig om vad andra tycker och tänker? Är det viktigt att se så kallade perfekt ut? Och vad är perfekt? Det som är fulländat för dig kanske är det värsta tänkbara för någon annan. Tyvärr lever vi idag i en värld som kan te sig rätt ytlig emellanåt. Det är långt ifrån det ytliga som beskriver en person helt igenom, men ytan kan spegla väldigt mycket av en människa.

Ytan i sig kan få oss att må bättre. Känslan när man känner sig extra fräsch och fin en dag ger så mycket mer energi än det motsatta. Trots att det bara är yta. Hur vi ser ut beskriver oss för andra runt omkring oavsett vi vill eller inte. Varför inte lägga lite tid på det emellanåt. Speciellt vid tillfällen då det kan vara med avgörande.

Kontentan är att det inte skadar att ta sig en fundering på hur man vill uppfattas av andra. Även när det kommer till relativt oviktiga saker som ytan.